2011. július 13., szerda

Nyári frissek

Sziasztok!

Sajnos ide nem tudok frisst hozni a nyaralásom előtt, így gondoltam, itt tájékoztatok mindenkit az elkövetkezendő hetekről. A helyzet ugyanis az, hogy most egy hosszabb szünet fog következni a blogokon. Ez most kivételesen nem ihlethiány vagy (bár nyári szünet van) tanulás miatt van, hanem mert péntektől kezdve három hétre Balatonra megyek nyaralni, ahol max csak az első hétben kerülhetek net közelbe, utána pedig egy hetes edzőtáborba megyek. Tehát a helyzet a következő: ezen a blogon friss három hétig biztosan nem lesz, maximum egy helyzetjelentés egy hét múlva, hogy megvagyok, nem tűntem el :D A negyedik hét előtt még nem tudom, hogyan lesz... Ha addigra sikerül összehoznom papíron a fejezetet, és lesz alkalmam begépelni is, akkor feldobom a blogra, mielőtt még elmennék a táborba. De azt még nem tudom, hogy lesz-e időm megírni.
Emellett még azt is elmondanám, hogy a beígért hosszú novella rohamosan készülget és nagy valószínűséggel papíron meg is lesz a nyaralásom végére. Ez azt jelenti, hogy a négy hét leteltével lehet, hogy azzal kezdek, és a 38. fejezet csak utána jön :) De erről is csak maximum egy hét múlva tudok többet mondani.
Összességében a lényeg annyi, hogy most egyenlőre négy hétre búcsúzom tőletek :) Közben lehet, hogy felkerül egy-két helyzetjelentés, de friss nem várható. Úgyhogy jó nyaralást kívánok mindenkinek a másik blogra felkerült fejezettel! :) A biztos jelentkezés pedig legkésőbb augusztus 15-én várható, tehát majdnem egy hónap múlva :) Sajnálom, hogy ennyi ideig kell friss fejezet nélkül hagynom titeket, de elég nehéz úgy megszervezni a családi programokat, hogy mindünknek jó legyen :/
Még megjegyezném, hogy azoknál a blogoknál, ahol kommentezni szoktam, ugyan ezek miatt az okok miatt nem biztos, hogy mindig ott leszek a frisseknél :( De mindent bepótolok, ha hazaértem :)

Puszi, és még egyszer, jó nyaralást minden kedves olvasómnak! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése