2011. március 21., hétfő

Egy kis plusz:)

Sziasztok!

Nem tudom, mit fogtok szólni ehhez a novellához… Fogalmam sincs, hogyan jutott ez egyáltalán az eszembe, de mostanában meglehetősen durva ötleteim vannak… Talán egy rövid történet hatására kezdtem bele, nem tudom pontosan. Csak azon kaptam magam egyik nap, hogy kezembe vettem egy füzetet és írni kezdtem:) Azért remélem, tetszeni fog:) Íme, egy kis ízelítő hozzá:

Ebben a rövidke kis történetben Liz és Peter egy másik oldalát ismerhetitek meg. Lisat, a 18 éves, fiatal lányt a nehéz helyzete egy végzetesnek tűnő döntésre sarkallja. Lassan minden barátja és családtagja elpártol mellőle. Kivéve egy valakit… Petert! A fiúval kezdetben eléggé viszályos a kapcsolatuk Liz háttere miatt, mégis végig bízik benne, hogy jobb útra tudja téríteni a lányt. A lányt, akibe szép lassan beleszeret. De elég lesz-e egy - kívülről szemlélőnek – futó románc, hogy helyrehozza és megmentse Liz életét?

Szóval, ennyi lenne a történet alappillére:) Ha érdekelne titeket bővebben kifejve is, akkor oldalt szavazhattok és/vagy írhattok komit, amiben leírjátok a véleményeteket.
FIGYELMEZTETÉSEK a történettel kapcsolatban:
- Helyenként előfordulhat benne durva nyelvezet.
- A neveken és egy-két tulajdonságaikon kívül nem kapcsolódik a valósághoz.
- Némi 18+-os korhatár! - Bár tudom, hogy ennek ellenére elolvassátok, ha érdekel titeket, de kötelességem szólni:)

Azt még hozzátenném, hogy Liz és Peter személyisége merőben eltér a valóságtól és az eredetileg írt történetemétől. Légyszi írjatok vagy szavazzatok, hogy egyáltalán tovább írjam-e a kis történetet és majd valamikor fölrakjam, ha készen lesz, vagy hagyjam meg magamnak az ötletet. Az egész valószínűleg jó hosszú lesz, mert még el sem kezdődtek a bonyodalmak, de már oldalakat megtöltöttem betűkkel:D Úgyhogy még az is lehet, hogy ha úgy döntötök végül, szeretnétek ezt tőlem olvasni, akkor egy-két részben fogom fölrakni, viszont még azok is jó hosszúak lesznek így:)
Nagyjából ennyi lenne:) Ha bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban, azt chat-be vagy komiba nyugodtan írjátok le és én válaszolok arra, amelyikre tudok (na, és persze, amelyikre szabad:D)

Puszi

Ui.: Fent van a friss fejezet is, úgyhogy aki még nem olvasta, az az előző bejegyzésben megteheti:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése